Parlem de blocs

“Uns som explicacontes, d’altres mentiders piadosos, altres somiadors, altres som uns i aquests uns som els altres. En definitiva, a tots ens inspira la vida. Els Bloggers ens donen la oportunitat de dir al món tant el que pensem com el que deixem de pensar. Si ets un blogger, t’agradaria ser-lo o t’interessa el que expliqui la gent, aquesta és la teva comunitat.” Comunitat Blogger Espanya a la xarxa social Orkut.

Wednesday, May 17, 2006

Estat actual de la blogosfera. (Segons Technorati)


Segons l’important directori de weblogs, Technorati, actualment hi ha gairebé 35 milions de blocs escampats per la blogosfera. A més, es calcula que cada dia es creen al món 75.000 bitàcores. Així doncs, podem dir que cada segon hi ha un nou weblog més a Internet.

En llengua castellana, Microsiervos és un dels millors que es poden trobar a la Xarxa. I en anglès, un dels més originals és postsecret, que ha estat recentment escollit en els premis Bloggies com els millor bloc dels Estats Units. I és que l’èxit d’aquest tipus de pàgines web és tan gran que s’han creat uns premis, a inspiració dels Òscars, pel cinema i dels webbies, per les pàgines web, on els bloggers premien amb les seves votacions els diferents blocs presentats a concurs.


0 Comments:

Post a Comment

<< Home